Systeembeheer

Bij WittemanICT wordt systeembeheer gerealiseerd vanuit persoonlijke communicatie en betrouwbare begeleiding, waarbij luisteren naar de klant en de balans vinden tussen wens en (financiële) mogelijkheden een grote rol speelt. Zo wordt in samenwerking met de klant een betrouwbare en flexibele computeromgeving gecreëerd die voor iedereen prettig is in het gebruik.
Maar er is nog meer:

– Cloud
Hebt u belangstelling voor de cloud?
Overstappen kan een goede beslissing zijn, maar het is belangrijk om een goed inzicht te hebben in de gevolgen. WittemanICT kan u adviseren en de overgang realiseren.
Office 365
Werkt u al met het Office pakket en Outlook? Dan kan Microsoft Office 365 een goede keuze in zijn. Met Office 365 kan er vrijwel naadloos worden overgestapt naar de cloud terwijl uw manier van werken hetzelfde blijft.

– Wifi
Tegenwoordig is wifi vanzelfsprekend. Maar door dit grote succes komen er steeds vaker storingen voor door teveel wifi in de omgeving. Door te kiezen voor slimme plaatsing van goede apparatuur is dit te voorkomen.

– Thuiswerken
WittemanICT verzorgt en ondersteunt thuiswerken met behulp van vpn of remote desktop. Dit zijn uitstekende manieren om alle netwerkfaciliteiten van het werk thuis op een veilige manier tot je beschikking te hebben.